Siirry sisältöön

Kuljetuspalvelut

Erityisosaamistamme ovat maantiekuljetukset, satamakuljetukset ja kemikaaliterminaalin työt.

Ajamme kuljetukset täsmällisesti ja huolellisesti. Kuljetuksissa meillä on käytettävissä umpikoriset kuorma-autot, joissa on kokosivuaukeavat kaapit. Nestemäisten ja kiinteiden irtolastien siirtoon meiltä löytyy myös tarvittava kuljetuskalusto. 

Tarjoamme kokonaisvaltaisen logistiikkapalvelun teollisuudelle, kuljetusliikkeille ja satamaoperaattoreille. Kuljetusyrityksemme henkilökunta on osaavaa ja meiltä löytyy tarvittava kuljetuskalusto ja muut tarvittavat työkoneet, esim. henkilönosturi. Emme sano mihinkään työhön ei. 

Tarjoamme myös työvoimavuokrausta kuljetus- ja terminaalitöihin – lue lisää alempaa.

Meillä on Dexter 15z perävaununosturi. Nostokorin seisomataso nousee 13 metriin saakka.

Vuokraamme perävaununosturia yrityksille ja yksityishenkilöille taatusti kilpailukykyisin hinnoin. Kysy saatavuutta urakkaasi!

Meiltä löydät sopivat työntekijät vuokralle ruuhka-ajoiksi tai kokoaikaiseen työskentelyyn. Kuljettajamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Ammattilaisistamme löydät myös kemikaaliterminaalien töihin ja kemikaalilaivojen purkuun ja lastaukseen perehtyneet työntekijät vuokralle.

Tarjoamme säännöllisesti useille erikokoisille yrityksille kuljettaja-, koneenkuljettaja-, sekä muita työvoimanvuokrauspalveluita. Suurimmat säännölliset vuokratyövoimaamme käyttävät ovat Kiitosimeon Oy, Revisol Oy ja Wibax Tank Oy.

Tarjoamme myös turvallisuusneuvonantajan palveluita.

Jokaisen vaarallisten aineiden tiekuljetuksia ja niihin liittyvien pakkaus- ja lastaustoimintoja harjoittavan yrityksen tulee nimetä koulutettu turvallisuusneuvonantaja. Kysy lisää ammattilaisiltamme!