Siirry sisältöön

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kuljetus-, terminaalityö-, sekä näiden alojen työvoimavuokrauspalveluita. Kuljetuksissa meillä on käytettävissä umpikoriset kokosivuaukeavat kaapit, sekä nestemäisten, että kiinteiden irtolastien siirtoon tarvittava kalusto. Yrityksemme pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua teollisuudelle, kuljetusliikkeille ja satamaoperaattoreille, koska henkilökuntamme on osaavaa, sekä meiltä löytyy itseltä kuljetuskalustoa, työkaluja, henkilönosturi ym. Emme sano mihinkään työhön ei. Yrityksen erityisosaamista ovat maantiekuljetukset, satamakuljetukset, sekä kemikaaliterminaalin työt. Meiltä saa myös turvallisuusneuvonantajapalvelua.

Meillä on kokosivuaukeava umpikorinen kuorma-auto varustettuna takalaitanostimella. Tällä pystymme palvelemaan Kauhajoen ja lähikuntien yrityksiä jotka tarvitsevat laadukasta ja nopeaa kappaletavaran toimitusta.

Meillä on kaksi 4-akselista kuorma-autoalustaa, sekä yksi puoliperävaunun vetäjä, joilla palvelemme Samat Nordic Oy:tä Suomen ja Ruotsin kemikaalikuljetuksissa.

Lisäksi meillä on myös yksi 2-akselinen umpikorinen kuorma-auto Lähettilakeus Oy:n kappaletavaran jakotehtävissä Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kasvavana yhtiönä olemme jatkuvasti etsimässä uusia yrityksiä, joita voimme palvella erilaisissa kuljetustilanteissa. Me etsimme juuri oikeanlaisen kuorma-auton ja/tai perävaunun minkälaiseen ajoon tahansa. Lisäksi kuljettajamme ovat hyvin koulutettuja ja asiansa osaavia ammattilaisia.

Meillä on Dexter 15z perävaununosturi. Vuokraamme sitä yrityksille ja yksityishenkilöille taatusti kilpailukykyisin hinnoin. Nostokorin seisomataso nousee 13 metriin saakka.

Meillä on koukkulaitteella varustettu kuorma-auto, jolla kuljetamme erilaisia bulkkikuljetuksia satamassa, lähinnä laivan purku- ja lastaustöitä.

Meillä on useita erikokoisia yrityksiä joille tarjoamme säännöllisesti kuljettaja-, koneenkuljettaja-, sekä muita työvoimanvuokrauspalveluita. Suurimmat säännölliset palveluiden käyttäjät ovat Kiitosimeon Oy, Revisol Oy ja Wibax Tank Oy.

Meiltä löydät sopivat työntekijät ruuhka-ajoiksi tai kokoaikaiseen työskentelyyn. Kuljettajamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Meillä on myös kemikaaliterminaalien töihin ja kemikaalilaivojen purkuun ja lastaukseen perehtyneitä henkilöitä.

Pystymme tarjoamaan myös turvallisuusneuvonantajan palveluita. Jokaisen vaarallisten aineiden tiekuljetuksia, sekä niihin liittyvien pakkaus- ja lastaustoimintoja harjoittavan yrityksen tulee nimetä koulutettu turvallisuusneuvonantaja.